Entertainment Halle-Heide


U geeft binnenkort een feest in Halle-Heide en bent op zoek naar entertainment? Heeft u al eens gedacht aan een goochelaar? Een tafelgoochelaar of rondlopende goochelaar kan op bijna elke locatie in Halle-Heide uit de voeten. Zo'n goocheloptreden is geschikt voor jong en oud, voor zowel zakelijke als particulieren gelegenheden in Halle-Heide.

Voor meer informatie belt u 0318-727828 of 06-20285267, of stuurt u een e-mail naar info@entertainment-nederland.nl.

Entertainment Halle-Heide

Verschillende soorten entertainment in Halle-Heide

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw evenement in Halle-Heide te voorzien van entertainment.

Let op! Onderstaande mogelijkheden worden uitsluitend ter inspiratie weergegeven. De genoemde acts zijn niet via deze website te boeken.

Sneltekenaar

Een sneltekenaar maakt van de aanwezigen in Halle-Heide een karikatuur. Een leuke, tastbare herinnering. Vandaag de dag zijn er zelfs karikaturisten die een digitaal portret maken. Die kun je dus onmiddellijk online delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. En wat dacht u van kunstenaars die een heus schilderij maken van uw feest of evenement in Halle-Heide?

Ballonnenkunstenaar

Een ballonartiest zorgt letterlijk en figuurlijk voor luchtig vermaak in Halle-Heide. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Er zijn ballonnenkunstenaars die zich vooral richten op volwassenen. Voorzien van vlotte muziek of een leuk praatje verzorgen zij een opzienbarende show in Halle-Heide.

Waarzegger

Vooral rond de jaarwisseling hebben waarzeggers het druk. Een toekomstvoorspeller of handlezer wordt regelmatig ingehuurd om op te treden tijdens kerstborrels en -bijeenkomsten in Halle-Heide. Wat zal het nieuwe jaar brengen? De man of vrouw met de glazen bol vertelt het. Niet iedereen kan een dergelijke act waarderen.

Typetje

Een paranormale portier of een onhandige ober. Het zijn voorbeelden van typetjes die uw feest in Halle-Heide compleet kunnen maken. Hoe leuk is het als uw gasten door een acteur worden welkom geheten? Sommige typetjes geven zelfs een show op het toilet, als schoonmaker bijvoorbeeld. Hilarisch!

Cocktailbar

Knappe mannen die een heerlijke cocktail maken voor uw gasten. Met een mobiele cocktailbar en de lekkerste ingrediƫnten betreedt het barpersoneel de feestvloer in Halle-Heide. Desgewenst met licht- en rookeffecten. De cocktailbar mag niet ontbreken tijdens zwoele zomeravonden in Halle-Heide.

Foto-/Filmgastenboek

Een fotozuil bij de ingang van de feestlocatie in Halle-Heide legt alle genodigden vast. Op die manier kunt u later terugzien wie er allemaal aanwezig waren tijdens uw feest. Ook bestaat er een mogelijkheid dat de gasten een videoboodschap opnemen. Leuk om aan te bieden aan het echtpaar dat in het huwelijksbootje stapt.

Fotohokje

Het wordt feest als de genodigden in groepjes plaatsnemen in een fotohokje. In of naast de photo booth in Halle-Heide staat een verkleedkist met daarin onder meer hoedjes, brillen en snorren. Eenmaal verkleed nemen de aanwezigen plaats voor de camera. De foto's worden vaak ter plekke afgedrukt (polaroid). Een leuk souvenir!
Copyright © 2018 | Sitemap | Links | Disclaimer