Entertainment Kleverskerke


U geeft binnenkort een feest in Kleverskerke en bent op zoek naar entertainment? Heeft u al eens gedacht aan een goochelaar? Een tafelgoochelaar of rondlopende goochelaar kan op bijna elke locatie in Kleverskerke uit de voeten. Zo'n goocheloptreden is geschikt voor jong en oud, voor zowel zakelijke als particulieren gelegenheden in Kleverskerke.

Voor meer informatie belt u 0318-727828 of 06-20285267, of stuurt u een e-mail naar info@entertainment-nederland.nl.

Entertainment Kleverskerke

Verschillende soorten entertainment in Kleverskerke

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw evenement in Kleverskerke te voorzien van entertainment.

Let op! Onderstaande mogelijkheden worden uitsluitend ter inspiratie weergegeven. De genoemde acts zijn niet via deze website te boeken.

Sneltekenaar

Een sneltekenaar maakt van de aanwezigen in Kleverskerke een karikatuur. Een leuke, tastbare herinnering. Vandaag de dag zijn er zelfs karikaturisten die een digitaal portret maken. Die kun je dus onmiddellijk online delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. En wat dacht u van kunstenaars die een heus schilderij maken van uw feest of evenement in Kleverskerke?

Ballonnenkunstenaar

Een ballonartiest zorgt letterlijk en figuurlijk voor luchtig vermaak in Kleverskerke. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Er zijn ballonnenkunstenaars die zich vooral richten op volwassenen. Voorzien van vlotte muziek of een leuk praatje verzorgen zij een opzienbarende show in Kleverskerke.

Waarzegger

Vooral rond de jaarwisseling hebben waarzeggers het druk. Een toekomstvoorspeller of handlezer wordt regelmatig ingehuurd om op te treden tijdens kerstborrels en -bijeenkomsten in Kleverskerke. Wat zal het nieuwe jaar brengen? De man of vrouw met de glazen bol vertelt het. Niet iedereen kan een dergelijke act waarderen.

Typetje

Een paranormale portier of een onhandige ober. Het zijn voorbeelden van typetjes die uw feest in Kleverskerke compleet kunnen maken. Hoe leuk is het als uw gasten door een acteur worden welkom geheten? Sommige typetjes geven zelfs een show op het toilet, als schoonmaker bijvoorbeeld. Hilarisch!

Cocktailbar

Knappe mannen die een heerlijke cocktail maken voor uw gasten. Met een mobiele cocktailbar en de lekkerste ingrediƫnten betreedt het barpersoneel de feestvloer in Kleverskerke. Desgewenst met licht- en rookeffecten. De cocktailbar mag niet ontbreken tijdens zwoele zomeravonden in Kleverskerke.

Foto-/Filmgastenboek

Een fotozuil bij de ingang van de feestlocatie in Kleverskerke legt alle genodigden vast. Op die manier kunt u later terugzien wie er allemaal aanwezig waren tijdens uw feest. Ook bestaat er een mogelijkheid dat de gasten een videoboodschap opnemen. Leuk om aan te bieden aan het echtpaar dat in het huwelijksbootje stapt.

Fotohokje

Het wordt feest als de genodigden in groepjes plaatsnemen in een fotohokje. In of naast de photo booth in Kleverskerke staat een verkleedkist met daarin onder meer hoedjes, brillen en snorren. Eenmaal verkleed nemen de aanwezigen plaats voor de camera. De foto's worden vaak ter plekke afgedrukt (polaroid). Een leuk souvenir!
Copyright © 2018 | Sitemap | Links | Disclaimer